VERSA – Bioklimatikus, forgatható és elhúzható alumínium lamellás pergola rendszer.

Forgatom a lamellákat, ha árnyék kell, elhúzom, ha napot szeretnék és bezárom, amikor a védelem a fontos!

„Forgatom a lamellákat, ha árnyék kell, elhúzom, ha napot szeretnék és bezárom, amikor a védelem a fontos! – egy elégedett ügyfél.”

A Bioklimatikus pergolák legújabb generációja, mely magában foglalja a forgatható és az elhúzható lamellás pergolák előnyeit. A legmagasabb minőségben, minden igényt kielégítve!

A Bioklimatikus pergolákat arra terveztük, hogy a forró nyári napokon a tető lamelláit kissé megnyitva kellemes szellőzést biztosíthatunk, ezáltal újra élvezhetővé téve a fedett teret. A hűvösebb, de napos időszakokban amikor fényre vágyunk a lamellákat elhúzva élvezhetjük a teraszunk kényelmét. Akár négyévszakosan is használható. A lamellákat bezárva teljesen vízzáró fedést kapunk. A hőmérsékletnek, fényviszonyoknak, illetve a csapadéknak megfelelően a lamellák forgatása, elhúzása, nyitása és zárása távirányítóval szabályozható. A vázszerkezet és a lamellák extrudált alumíniumból készülnek, a lábakba és a tartószerkezetbe rejtett csapadék elvezetéssel. Alapvetően vízszintes tető kialakítás, a lamellák 1 fokos lejtésével a vízlefolyás miatt.

Opciós lehetőség a tartószerkezetbe vagy a lamellákba integrált led világítás, színes vagy fehér fénnyel.

SzerkezetPorfestett alumínium
Fedés anyagaLamellák – Porfestett alumínium
SzínekKatalógusból választható
Fedés működéseMotoros/Távirányítóval vezérelhető
Vízálló minősítésIP67
Szélállóság130-220 KM/H
SUNART pergolák

Galéria

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

E-mail

info@sunart.hu

Telefon

KAPCSOLAT